usuari   contrasenya  
CONDICIONS D'ÚS de SomCau

Benvingut a somcau, gràcies per utilitzar els nostres serveis.
La utilització dels nostres Serveis comporta l'acceptació daquestes condicions. Llegeixi-les atentament.
Els nostres serveis són bàsicament d'ajut als Escoltes i Guies, però també a gent que treballi en esplais o cases de colonies. La informació serà de tothom així que feu-ne un bon ús.

Utilització dels nostres Serveis
Ha de seguir totes les polítiques disponibles en els Serveis.
No faci un mal ús dels nostres serveis. Per exemple, no interfereixi amb els nostres Serveis ni intenti accedir-hi amb mètodes diferents als de la interfície i les instruccions que li hem subministrat. Només podrà utilitzar els nostres Serveis d'acord amb la llei, incloses les lleis i normatives de control d'exportació i reexportació aplicables. Podem eliminar un usuari en cas d'incompliment de les nostres condicions o de les nostres polítiques.
La utilització dels nostres serveis no li concedeix cap dret de propietat intel·lectual dels nostres serveis o del contingut al qual accedeix.
Els nostres serveis mostren continguts que no pertanyen a Somcau. Aquest contingut està sota la responsabilitat total dels usuaris que el posa a disposició dels altres usuaris. Podrem revisar el contingut per determinar si és il·legal o si incompleix les nostres polítiques i eliminar-lo o rebutjar la visualització del contingut que entenguem que incompleix les nostres polítiques o la legislació aplicable. Aquest fet no implica necessàriament que revisem contingut; per tant, no ha de suposar que ho farem.
En relació amb la utilització que faci dels serveis, podrem enviar-li notificacions, missatges administratius i altra informació. Podrà anul·lar la subscripció d'aquestes comunicacions.

El seu Compte de Somcau
Podrà crear el seu propi Compte de Somcau o bé un administrador li'n pot assignar un, per exemple la seva empresa o la seva institució educativa.

El seu contingut en els nostres serveis
Si puja o envia contingut als nostres Serveis, concedeix llicència a Somcau (i als seus col·laboradors) per utilitzar, allotjar, emmagatzemar, reproduir, modificar, crear treballs derivatius (com a resultat d'adaptacions o d'altres canvis que fem perquè el contingut funcioni millor amb els nostres serveis), comunicar, publicar, exhibir i visualitzar públicament i distribuir aquest contingut. Els drets que concedeix amb aquesta llicència es limiten al propòsit d'operar, promocionar i millorar els nostres serveis i desenvolupar-ne de nous. Aquesta llicència continuarà existint encara que deixi d'utilitzar els nostres serveis. Alguns serveis poden oferir-li maneres d'accedir i d'eliminar contingut que s'ha proporcionat a aquest servei. En alguns dels nostres serveis s'apliquen condicions o configuració que restringeixen l'abast d'ús del contingut enviat als nostres serveis.
Què és SomCau?
Consulta les condicions d'ús
Consulta el llibre d'estil

Contacte
Registra't a SomCau
Usuaris

Idea Original i administració Jordi Domènech
Pàgina creada per arnAu bellavista
www.sacaix.com
LLEGENDA EDATS
Pollets -6 anys
Castors 6-8 anys
Llops/Daines 9-11 anys
Ràngers/Noies Guia 12-14 anys
Pioners/Caravel·les 15-16 anys
Truc 17 anys
Caps/Capeses +18 anys
LLEGENDA ACTIVITATS
Act. per exterior
Act. per interior
Act. de dia
Act. de nit
Act. moguda
Act. quieta
Joc
Taller
Gimcana
Xerrada
Vetllada
Dinàmica