usuari   contrasenya  
ACTIVITATS
  Què és el més important per mi?
Aconseguir una bona comunicació i anar una mica més enllà i reflexionar sobre allò a qui atribueixen més valor en la seva vida i intentessin pensar sobre qualitats que ells tenien.
Explicació de l'activitat:
Per tal de realitzar lactivitat vam crear un ambient que propicies la reflexió i harmonia. Vam crear un cercle amb espelmes, on cada un hagués dentrar en silenci i amb els ulls tancats, un cop estiguessin tots asseguts podien obrir els ulls i iniciàvem lactivitat.

Vam començar lactivitat llegint un text que tractava sobre dues muntanyes; una gran i bonica i una petita i que ella mateixa és creia lletja i era infeliç. Un dia uns excursionistes pujaven la muntanya gran i es quedaven meravellats per les vistes que tenia, però en ella no podien plantar les tendes de manera que baixaven a la petita i les plantaven allà. En la muntanya petita es van quedar un temps, van plantar flors i arbres, de manera que la muntanya gran es va mantenir igual i la muntanya petita es tornava preciosa i fascinant pel públic. Posteriorment els vam preguntar que havien interpretat del text i van dir les seves reflexions.

Després semportaven una espelma i es repartien per lespai, agafaven un paper i bolígraf i en una part del paper escrivien allò que per a ells fos més important en la vida. Van sortir respostes de tot tipus però va predominar la família i els amics. En laltre banda del full havien descriure una qualitat que tinguessin, els va costar una mica trobar-ne. Posteriorment posaven el paper en un globus i linflaven, de manera que es veia el paper i després si volien explicaven allò que havien escrit.
Edats recomanades:
   
Tipus d'activitat:
    
MATERIAL NECESSARI
Globus, espelmes, paper i bolígrafs


Activitat publicada per Projecte de FO.CA. torn 1 a dia 29-03-2016
COMENTARIS
No hi ha cap comentari publicat, sigues el primer a comentar!
Si encara no estàs registrat ho pots fer fàcilment... registra't a SomCau!
Comenta l'activitat
Per comentar cal estar registrat.
Registra't a SomCau
Què és SomCau?
Consulta les condicions d'ús
Consulta el llibre d'estil

Contacte
Registra't a SomCau
Usuaris

Idea Original i administració Jordi Domènech
Pàgina creada per arnAu bellavista
www.sacaix.com
LLEGENDA EDATS
Pollets -6 anys
Castors 6-8 anys
Llops/Daines 9-11 anys
Ràngers/Noies Guia 12-14 anys
Pioners/Caravel·les 15-16 anys
Truc 17 anys
Caps/Capeses +18 anys
LLEGENDA ACTIVITATS
Act. per exterior
Act. per interior
Act. de dia
Act. de nit
Act. moguda
Act. quieta
Joc
Taller
Gimcana
Xerrada
Vetllada
Dinàmica