usuari   contrasenya  
ACTIVITATS
  Joc de relleus
Aconseguir cohesió, cooperació i coordinació entre els infants de la unitat per tal de poder cohesionar la unitat per facilitar la comunicació i confiança entre ells.
Explicació de l'activitat:
Vam començar lactivitat amb el joc creuem el riu. Aquest joc consisteix en lligar un fil entre dos punts a una alçada on creuar-lo sol resulti molt complicat sense ajuda, de manera que entre tots havien de aconseguir passar a laltra extrem de la corda. Es van posar dacord i primer va passar el noi més fort per tal dajudar després a baixar a la resta de la gent i entre tots van fer una piràmide per tal que el noi pogués passar. Van anar passant un a un i lúltim va ser un noi que practica atletisme, que es va prestar voluntari a passar lúltim perquè és el més àgil de la unitat. Finalment tots van aconseguir passar dun punt a laltre del fil i ho van fer conjuntament ajudant-se els uns als altres.

Després van realitzar el joc de la cadena de gestos, consisteix en fer una fila índia on qui està davant de tot ha de fer un gest, i tots els de darrera han daconseguir repetir-lo a lhora. Cada 1 o 2 minuts el de davant de tot passa a estar al darrera, i així consecutivament, fins que tots hagin estat davant. Aquest joc potencia la coordinació.

Finalment vam realitzar un joc on els caps i quel·les plantejàvem una sèrie de problemes i ells individualment havien de plantejar la solució que creguessin més convenients. Un cop cadascú hagués plantejat la solució les posàvem en comú i entre tots buscàvem la millor solució per nosaltres, cal remarcar que tots les solucions eren vàlides i així els hi vam fer veure, però entre tots buscàvem les millors solucions de manera que això fomentava la comunicació, que tots diguessin les seves opinions sense por a ser jutjats i entre tots a través dun consens buscar la millor solució.
Edats recomanades:
   
Tipus d'activitat:
     
MATERIAL NECESSARI
Cordill, paper i bolígrafs


Activitat publicada per Projecte de FO.CA. torn 1 a dia 29-03-2016
COMENTARIS
No hi ha cap comentari publicat, sigues el primer a comentar!
Si encara no estàs registrat ho pots fer fàcilment... registra't a SomCau!
Comenta l'activitat
Per comentar cal estar registrat.
Registra't a SomCau
Què és SomCau?
Consulta les condicions d'ús
Consulta el llibre d'estil

Contacte
Registra't a SomCau
Usuaris

Idea Original i administració Jordi Domènech
Pàgina creada per arnAu bellavista
www.sacaix.com
LLEGENDA EDATS
Pollets -6 anys
Castors 6-8 anys
Llops/Daines 9-11 anys
Ràngers/Noies Guia 12-14 anys
Pioners/Caravel·les 15-16 anys
Truc 17 anys
Caps/Capeses +18 anys
LLEGENDA ACTIVITATS
Act. per exterior
Act. per interior
Act. de dia
Act. de nit
Act. moguda
Act. quieta
Joc
Taller
Gimcana
Xerrada
Vetllada
Dinàmica